ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο αλληλοσεβασμός και ο αρχηγός Αντρέ

Ο αλληλοσεβασμός και ο αρχηγός Αντρέ

Δεν υπάρχει άνθρωπος του ποδοσφαίρου που να μην γνωρίζει ότι αυτό είναι το καλύτερο μυστικό επιτυχίας και φυσικά ο Πορτογάλος κόουτς

Σήμερα η ΠΑΕ θα μεταδώσει μέσω του ΠΑΟΚ TV την ταινία για τους αήττητους πρωταθλητές της περσινής περιόδου. Ήδη έχουν προβληθεί διάφορα τρέιλερ, όμως αυτό που χθες ανέβηκε στο youtube είναι το πλέον εντυπωσιακό και κυρίως αποκαλυπτικό για τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

 

Όταν, λοιπόν, βλέπεις τον νυν αρχηγό Δημήτρη Πέλκα να “υποκλίνεται” στον Αντρέ Βιεϊρίνια και την επίδραση του στον σύλλογο, φθάνοντας στο σημείο να ομολογεί ότι αν ήταν μικρό παιδί θα είχε φωτογραφία του Πορτογάλου στο κινητό του, τότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

 

Στα αποδυτήρια της Τούμπας μία λέξη κυριαρχεί: Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των παικτών, η αναγνώριση της προσφοράς των παλιότερων από τους νεότερους και η στήριξη των τελευταίων από τους πρώτους.

 

Ουσιαστικά, αυτή είναι η νοοτροπία που όπως έχει πει και ο Φερέιρα έχει βρει στον ΠΑΟΚ και χτίζει πάνω της. Αυτή η νοοτροπία που κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος του ποδοσφαίρου που να μην γνωρίζει ότι αυτό είναι το καλύτερο μυστικό επιτυχίας και φυσικά ο Πορτογάλος κόουτς, ως ένας από αυτούς, δεν θέλει να το χάσει.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X