ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Alliance Fitness Center, το νέο τρίποντο του Κώστα Σλούκα! (photos)

Alliance Fitness Center, το νέο τρίποντο του Κώστα Σλούκα! (photos)

Ο Θεσσαλονικιός αθλητής έχει λόγο να περηφανεύεται και για κάτι ακόμη δικό του.

Είναι ένας παίκτης για τον οποίο μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια. Διάγει τις καλύτερες ημέρες στην καριέρα του, φιλόδοξος και αθλητής που δε σταματάει να δουλεύει ατομικά, ενώ έχει την πολυτέλεια να έχει για προπονητή τον καλύτερο Ευρωπαίο κόουτς. Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, που συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ευρωπαίους γκαρντ και κάνει σπουδαίο δίδυμο με τον Νίκ Καλάθη στην Εθνική Ομάδα.

 

Πλέον, όμως ο Θεσσαλονικιός αθλητής έχει λόγο να περηφανεύεται και για κάτι ακόμη δικό του. Πιο συγκεκριμένα, το Alliance Fitness Center (aliancefitness.gr) είναι ο επαγγελματικός χώρος εκγύμνασης για αθλητές και όχι μόνο.

 

Με πλήρη εξοπλισμό και απόλυτα λειτουργικούς χώρους το εν λόγω γυμναστήριο, που βρίσκεται κοντά στο “PAOK SPORTS ARENA”, εξυπηρετεί ανάγκες για personal training, προπονητική καθοδήγηση, προετοιμασία αθλητών και ομάδων, αποκατάσταση και γενικότερο fitness.

 

Φυσικά, επειδή πάντα αυτά τα εγχειρήματα θέλουν και τα ανάλογα στηρίγματα, ο Δάνης Αρνίδης, εξειδικευμένος σε θέματα εκγύμνασης και προπονητικής, είναι ο υπεύθυνος και  άμεσος συνεργάτης του διεθνούς παίκτη.

 

Ηδη, ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2018 , ενώ βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού αναμένεται να γίνει μια εντυπωσιακή εκδήλωση για το opening παρουσία και συμπαικτών του Σλούκα από τη Φενέρ!

 

 

 

 

 

 

X