ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα των Τρικάλων

Αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα των Τρικάλων

Οι δύο ισχυροί άνδρες της ομάδος των Τρικάλων όπως ανακοίνωσαν θα παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους

Αλλάζει σελίδα η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων καθώς μετά την αλλαγή προπονητή έρχεται και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

 

Οι Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και Γιώργος Κουτσιντάς  ενημέρωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας  την παραχώρηση των μετοχών τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

 

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries πήραμε από κοινού την απόφαση να παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ που διαθέταμε.

 

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε όχι αβίαστα,  αλλά με γνώμονα τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές μας  υποχρεώσεις που δεν μας επέτρεπαν την ενασχόληση με την ομάδα στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά μακριά από τα Τρίκαλα.

 

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με πολλούς ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα τους οποίους και ευχαριστούμε, μοιραστήκαμε μαζί τους την αγωνία και το πάθος για την πορεία της ομάδας και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε τα Τρίκαλα μία σταθερή δύναμη στον χώρο της Α1.

 

Η παραχώρηση των μετοχών έγινε σε ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και δυνατότητες να την «τρέξουν» ακόμη καλύτερα συνεχίζοντας να την διατηρούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλό θα είναι να τους στηρίξουν ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

 

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης – Γιώργος Κουτσιντάς

X