ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Λάθος η αναδιάρθρωση ακόμη κι αν υλοποιηθεί θα αποτύχει στην πράξη»

«Λάθος η αναδιάρθρωση ακόμη κι αν υλοποιηθεί θα αποτύχει στην πράξη»

Όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου και μίλησε για το θετικό ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020, ενώ αναφέρθηκε και στο καυτό θέμα της αναδιάρθρωσης.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το καλό ξεκίνημα της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020:

«Το παιχνίδι άρχισε κακά, αλλά τελείωσε καλά στη Βοσνία. Από την κόλαση, πήγαμε στον παράδεισο στη Ζένιτσα. Έπρεπε να τους κερδίσουμε και πληρώσαμε το πολύ κακό μας ξεκίνημα, όπου δεχτήκαμε δυο γκολ σε 15 λεπτά. Δείξαμε όμως ότι έχουμε ομοιογένεια και φαίνεται ότι η Εθνική θα έχει μέλλον. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο. Φανταστείτε να είχαμε χάσει από τη Βοσνία τι θα άκουγαν τα παιδιά και ειδικά ο κόουτς. Άπαντες στην Εθνική είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο και μιλούν μόνο με αποτελέσματα και όχι με μεγάλα λόγια. Βλέπετε ότι και στις κλήσεις του Άγγελου, βρίσκονται παιδιά που δεν θα φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα φορούν το εθνόσημο στο στήθος».

 

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης:

«Είμαι εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Σούπερ Λιγκ. Στην ΕΠΟ είμαστε ομάδα και δεν κάνει ότι θέλει ο καθένας. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι δεν θα έπρεπε αυτή η αναδιάρθρωση να ξεκινήσει, εδικά αυτή που προτείνει ο κ. Βασιλειάδης. Οι ομάδες πιέστηκαν για να συμφωνήσουν σ΄ αυτό που ζητάει ο Υφυπουργός. Θα μπορούσε ο κ. Βασιλειάδης να κάνει 14 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και να διατηρηθούν οι τρεις κατηγορίες. Μπορείτε να το διανοηθείτε ότι ο Ηρακλής αν πέσει και περάσει η αναδιάρθρωση θα χρειαστεί μέχρι και τέσσερα χρόνια για να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια. Είναι από την αρχή λάθος όλο αυτό που έχει «στήσει» ο κ. Βασιλειάδης. Δεν μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να σηκώσει τέσσερις κατηγορίες. Και να υλοποιηθεί αυτή η αναδιάρθρωση θα αποτύχει στην πράξη».

X