ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αλέφαντος: Απώλεια ο Λουτσέσκου, αργός ο Άκπομ

Αλέφαντος: Απώλεια ο Λουτσέσκου, αργός ο Άκπομ

Ο πρώην προπονητής φρόντισε και πάλι να προκαλέσει αντιδράσεις με την κριτική του για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

Ο Νίκος Αλέφαντος τα έβαλε με τον Φερέιρα που παίζει ανοιχτά, έπλεξε το εγκώμιο του Λουτσέσκου ενώ θεωρεί πως ο Άκπομ είναι… αργός. Απίστευτο!

 

Διαβάστε τι ανέφερε για τον ΠΑΟΚ στη στήλη που έχει στο pagenews.gr

 

Παίζει ανοικτά, καμία σχέση με Λουτσέσκου ο οποίος είχε κάνει τον ΠΑΟΚ κλειστό και δυνατό στην άμυνα. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Ο πατέρας του ήταν μεγάλος προπονητής και τον είχε από κοντά.

 

Βλέπω και σημάδια απειθαρχίας στον ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται ομάδα να κάνει 3 πέναλτι. Τα δύο από τα τρία ήταν καραμπινάτα πέναλτι. Δεν επιτρέπεται προπονητής να αφήνει τον Πασχαλάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με αυτά τα γελοία ξανθά κοτσίδια. Αυτά δεν τα έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου.

 

Έχει πάντως υλικό ο ΠΑΟΚ, ο Κρέσπο είναι καλός στόπερ, ο Βαρέλα, ο Μπίσεσβαρ δεν είναι ακραίος αλλά κλίνει προς τα μέσα και είναι επικίνδυνος παίκτης, ο Μάτος είναι καλός, ο Πέλκας αν δουλέψει μπορεί να εξελιχτεί, ο Πασχαλάκης έχει προσόντα αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους και πρέπει να σοβαρευτεί, ο Άκπομ είναι υπολογίσιμος φορ αλλά είναι αργός, έχει παίκτες γενικώς ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν έχει φέτος προπονητή.

X