ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακριβόπουλος: «Το νέο γήπεδο θα εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ»

Ακριβόπουλος: «Το νέο γήπεδο θα εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος και μίλησε για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου στην Τούμπα.

 

Aναλυτικά όσα είπε:

 

Για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ: «Όταν ήμουν και εγώ στον ΠΑΟΚ και όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είχαν καλύτερα γήπεδα από εμάς και  σχεδίαζαν σχεδόν όλες να κατασκευάσουν νέο γήπεδο ή να ανακαινίσουν τα τελευταία δέκα χρόνια. Το νέο γήπεδο είναι απαραίτητο να φτιαχτεί μια μεγάλη ομάδα».

 

Για το αν είναι η καλύτερη επιλογή να φτιαχτεί στην Τούμπα το νέο γήπεδο: «Εγώ δεν έχω κανένα ταμπού με την Τούμπα, μ΄ αυτή μεγάλωσα. Έχουμε συναισθηματικό δεσμό μ΄ αυτό το γήπεδο. Και τότε είχα πει να πάμε στην πλευρά του γηπέδου του Μακεδονικού, που όλος ο κόσμος της ομάδας είναι εκεί, στις δυτικές συνοικίες. Είναι δύσκολο εγχείρημα βέβαια όλο αυτό που παίρνει ο Ιβάν Σαββίδης. Εμένα πάντα με έθελγε ένα γήπεδο πολύ μεγαλύτερο, πάνω από 40.000 και να είναι το κέντρο των Βαλκανίων. Μεγάλη ομάδα, δε γίνεται χωρίς μεγάλο γήπεδο. Το νέο γήπεδο θα εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ».

 

Για τα χρήματα που βάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ: «Λιποθυμάει κανείς αν δει και τα έσοδα της ομάδας. Έχουμε ένα πολύ απαξιωμένο πρωτάθλημα διεθνώς και δεν μπορέσαμε να δούμε ματς με κόσμο, δε γίνεται έτσι. Σε βάθος τριετίας για να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει να κάνει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ χρειάζονται τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι γεγονός ότι το νούμερο ζαλίζει. Βλέπω να γίνονται σωστές κινήσεις, δε συγκρίνεται μ΄ αυτό που είχε γίνει με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν πιστεύω να υπάρξει οπαδός που θα πει πάρε κανέναν παίκτη και άσε τα γήπεδα. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

X