ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακόμη είναι νωρίς για   κρίσεις και μουρμούρες

Ακόμη είναι νωρίς για   κρίσεις και μουρμούρες

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για τον Ηρακλή, τα διοικητικά του και τους ποδοσφαιριστές που έρχονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Γηραιό

Είπα να πάψω να ασχολούμαι με τα διοικητικά, αλλά ο διάολος έτσι και δεν μπει, στο ταμείο ανεργίας,  που σπάνια το κάνει,  δουλεύει στο φουλ και με υπερωρίες να προλάβει την πελατεία του.

 

Ακριβοθώρητος ο Θεός και βαρήκοος βλέπετε. Ανοιχτομάτης και όλος αυτιά ο οξαποδώ παρέχει τις υπηρεσίες του ακόμη εντελώς δωρεάν σε αντίθεση με του Υψίστου, ο οποίος για να σε προσέξει, χρειάζεται όπως ισχυρίζονται οι παπάδες, να ζητάς συγχώρεση για αμαρτίες που συνήθως δεν έκανες και να φιλάς ολημερίς ολονυχτίς κι εικόνες, ν ανάβεις λαμπάδες και να σταυροκοπιέσε .

 

Και είπαμε δόξα τον Θεό, κι όπως αποδείχθηκε κακώς,  με το που μπήκανε οι καινούριοι , ως μωρές παρθένες όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, στη ρημάδα την ΠΑΕ  κάτι τρελάρες ( με την καλή έννοια) έχοντας κατά νου να τη συμμαζέψουν όχι με ματσακονιές, μπαμπεσιές και λοιπά έτερα διαολοσουσούμια , αλλά με το σταυρό στο χέρι, λάθος μέγιστο, καθότι δεν διέθεταν όπλα ή ακόμη και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν το αντίπαλο δέος. Το διάολο που σας έλεγα.  Και θυμάμαι τότε. Χαρές, πανηγύρια, παλαμάκια και μεγαλοστομίες του τύπου, «μπάτε σεις κι εμείς εδώ ήμαστε, μόνο μπείτε». Μπήκανε, χωρίς να σκουπίσουνε τα πόδια τους διότι όπου και να πατούσαν στα γραφεία της Μίκρας, ένεκα Παπαθανασάκη βλέπετε,  βρωμιζόταν από πάνω μέχρι κάτω (ψυχικά και σωματικά) , ανασκουμπωθήκανε και πιάσανε δουλειά.

 

Πέρασαν τόσοι μήνες και να πάλι από την αρχή. Κόσμος ήρθε πολύς κι άλλος τόσος έφυγε κι ακόμα στο σκούπισμα βρίσκονται. Και ρώταγε  χθες ο συνάδελφος Δημήτρης Κανελλάκης τον έτερο και βέβαια καθ΄ ύλην αρμόδιο συνάδελφο συντάκτη  των πεπραγμένων του Ηρακλή Παναγιώτη Σωτηρόπουλος: « Με τους παίκτες που φέρνει ο Παπαδόπουλος που σκοπεύει στο απώτερο μέλλον ή για να βγει η χρονιά, όπως αρχικά είχε υπολογιστεί». Καλό ερώτημα. Παρότι οι κινήσεις του Κανακούδη και όχι του Παπαδόπουλου, για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν απαντούν ευθέως σε κανένα ερώτημα, όχι στο συγκεκριμένο.

 

Οι προθέσεις της καινούριας ομάδας και οι απαντήσεις σίγουρα  θα δοθούν, πάντως όχι σήμερα στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, μα αργότερα. Αρα φίλοι μου λίγη υπομονή, αφού ούτως ή άλλως η καρδάρα με το γάλα ουδέποτε γέμισε για να λέμε πως κρίμα που την έχυσαν. Ουσιαστικά το παρόν και το μέλλον αυτής της διοίκησης και της ομάδας της σήμερα από την Κρήτη προσδιορίζεται…

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/1)

 

 

 

 

 

 

 

 

X