ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ανεβήκαμε στην Α1»

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ανεβήκαμε στην Α1»

Ο γιατρός του Ηρακλή, Κώστας Μανώλογλου μίλησε στη «Μ» για το πώς βίωσε από τη δική του σκοπιά την επίτευξη της ανόδου

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα να μιλούν για την επίτευξη μιας επιτυχίας, αλλά λίγοι την έχουν βιώσει από μέσα και ακόμα δεν το έχουν πιστέψει.Και τα οκτώ χρόνια απουσίας για τον Ηρακλή ήταν πολλά!

 

Ο γιατρός του Ηρακλή, Κώστας Μανώλογλου, βρίσκεται στο τμήμα του μπάσκετ από το 2015. Η λήξη της αναμέτρησης της προηγούμενης Τετάρτης έφερε ευτυχία και χαμόγελα. “Μετά τις προηγούμενες χρονιές, που τελείωνε η χρονιά και η ομάδα δεν κατάφερνε να πετύχει την άνοδο, ερχόμασταν στο κυλικείο και κοιταζόμασταν. Τώρα, την επόμενη ημέρα της ανόδου δεν πιστεύαμε και να σου πω θα κάνω καιρό να το πιστέψω”, μας λέει αρχικά. “Φέτος, κάναμε λιγότερα λάθη και έγιναν πιο σωστές επιλογές. Η ομάδα διαφύλαξε την έδρα της και παράλληλα οι παίκτες ήθελαν να αποδείξουν πως έχουν την ικανότητα να πετύχουν την άνοδο. Με τις προσθήκες των Σοκ, Ρουτκάουσκας και Πολυτάρχου, και με την παρουσία του Μέξα, επιστρέφουμε μετά από 8 χρόνια στην Basket League και νομίζω πως υπάρχει η λέξη ευτυχία, η οποία περιγράφει αυτό που νιώθουμε όλοι”, πρόσθεσε ο Κώστας Μανώλογλου.

 

Ο κ. Μανώλογλου μίλησε και για τη βοήθεια που προσφέρει η παρουσία του Θόδωρου Δρακόπουλου και τις πρώτες ανεπιτυχείς προσπάθειες. “Ο πρόεδρος βρίσκεται τρία χρόνια στην ομάδα, αλλά φέτος ήρθε και η δική του δικαίωση. Εχει στηρίξει τον σύλλογο διοικητικά και οικονομικά, οπότε του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.. Μακάρι, να έρθουν και άλλα άκομα από την οικογένεια του Ηρακλή, ώστε να στηρίξουν χορηγικά το μπασκετ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, κανείς δεν περισσεύει”.

 

Ακόμα, αναφέρει πως η ομάδα θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της και να μην ξαναπεράσει τα ίδια στο εγγύς μέλλον. “Ο Ηρακλής έχει πληρώσει πολλά από τα λάθη του και έφτασε σε ένα σημείο να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Περάσαμε πολλά δεινά μέχρι να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να αφουγκραστούμε την πραγματικότητα. Πρέπει να οργανωθεί από το μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Η άνοδος ήρθε χάρη στην αγάπη κάποιων ανθρώπων, στη στήριξη του κόσμου και στην πίστη που είχαμε. Να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία και να μεγεθύνουμε. Είναι στο χέρι μας να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό τμήμα και να χαρούμε με τις επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα ματς. Πραγματικά, θα κάνω αρκετό χρόνο, για να συνειδητοποιήσω την επιστροφή της ομάδας στην Α1...”, τόνισε κλείνοντας ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της “κυανόλευκης” ΠΑΕ και ΚΑΕ

 

Θα πρέπει να αναφερθεί, τέλος,πως ο Κώστας Μανώλογλου, ο Θόδωρος Περλεκίδης και ο Σπύρος Μυλωνάς, αποτέλεσαν το supporting staff του Κώστα Μέξα και του Γιάννη Ντάσιου σε όλες τις αναμετρήσεις, βάζοντας και αυτοί το δικό τους “λιθαράκι” σε μια πολύ δύσκολη σεζόν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X