ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακλόνητη στήριξη στο πλάνο Μυροφορίδη - Βοσνιάδη

Ακλόνητη στήριξη στο πλάνο Μυροφορίδη - Βοσνιάδη

Η ψήφος εμπιστοσύνης της διοίκησης του Ηρακλή στο πρότζεκτ Μυροφορίδη, Βοσνιάδη επιβεβαιώθηκε και στο δ.σ. της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Η πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα, δεύτερη «κολλητή» μετά το βαρύ 1-6 από τον Ατρόμητο, αύξησαν την πίεση ιδίως από πλευράς κόσμου για αντικατάσταση του Αλέκου Βοσνιάδη. Προβληματισμός σε διοικητικό επίπεδο για την ήττα υπάρχει, όπως όμως και πίστη για ανάκαμψη. Θέμα αλλαγής προπονητή, δεν υπάρχει.

 

Ο Ηρακλής δεν ενθουσίασε στην Κέρκυρα. Δεν άξιζε όμως σίγουρα και την ήττα, μιας και θα μπορούσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει. Το αρνητικό αποτέλεσμα (ιδιαίτερα στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα) τροφοδότησε ακόμη περισσότερο τη συζήτηση περί αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στον Ηρακλή. Η πίεση εμφανώς υπάρχει. Στη Μίκρα εκδηλώνουν ξεκάθαρη πίστη και ακλόνητη στήριξη στο πλάνο των Παύλου Μυροφορίδη και Αλέκου Βοσνιάδη. Θέμα προπονητή δεν τίθεται.

 

«Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και από την εσωστρέφεια είναι ο στόχος. Έχουμε και εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας στον Παύλο Μυροφορίδη και τον Αλέκο Βοσνιάδη» συμφώνησαν στο χθεσινό συμβούλιο στη Μίκρα, με τη συμμετοχή και του Τομ Παπαδόπουλου μέσω Skype από τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α.. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. εξέφρασε την πεποίθηση πως τα δεδομένα θα αλλάξουν, πως ο Ηρακλής θα πάρει τα απατούμενα αποτελέσματα που δικαιούται. Αυτό που τονίζουν οι «κυανόλευκοι» είναι πως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, στήριξη και συσπείρωση για να γυρίσει το κλίμα και την όλη κατάσταση, προς το συμφέρον του Ηρακλή.

 

Άλλωστε υπογραμμίζουν πως η ομάδα είναι ποιοτική, γεμάτη από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έμπειρους, που υπό την καθοδήγηση του Βοσνιάδη, ο οποίος έχει φέρει εις πέρας αποστολές ανόδου με άλλες ομάδες στο παρελθόν, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τη Super League.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (6/11)

X