ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακύρωσε μεταγραφή λόγω του αλβανικού αετού η ΑΕΛ!

Ακύρωσε μεταγραφή λόγω του αλβανικού αετού η ΑΕΛ!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ «ακύρωσε» τη μεταγραφή του Αλβανού ποδοσφαιριστή Ιντρίς Μπάθα, επειδή σε φωτογραφίες εμφανίζεται να κάνει το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».

Τη μεταγραφή του Ιντρίζ Μπάτα ακύρωσε η ΑΕΛ, η οποία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε γνωστοποίησε τους λόγους που προέβη σ΄ αυτή την κίνηση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριατού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο Ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

 

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον Ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

 

Το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς τον μάνατζερ του παίκτη:

 

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ' απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

X