ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγριος ξυλοδαρμός διαιτητή και βοηθού από παίκτες στην Κόρινθο

Αγριος ξυλοδαρμός διαιτητή και βοηθού από παίκτες στην Κόρινθο

Αγώνας Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας σημαδεύτηκε από την επίθεση ποδοσφαιριστών στον διαιτητή και τον έναν βοηθό του

Αλλο ένα περιστατικό βιας κατά διαιτητών σημάδεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιριστές ξυλοκόπησαν διαιτητή και βοηθό σε αγώνα τοπικού Πρωταθλήματος στην Κόρινθο.

 

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας ανάμεσα στον Βελλερεφώντα Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικό ’05.

 

Στο 51ο λεπτό και ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπεκιάρης, δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ τους έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

 

Τότε οι παίκτες του Σοφικού επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή όσο και στον δεύτερο βοηθό Ξενόπουλο με κλωτσιές και μπουνιές.

 

Φυσικά το παιχνίδι διεκόπη οριστικά και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσουν άπαντες με ασφάλεια από το γήπεδο.

 

Θέση για το συμβάν πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, κ. Μιχάλης Τσιχριτζής.

 

«Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πράγματι ήταν μια πολύ κακή στιγμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας και για τους διαιτητές. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που κοσμούν το χώρο της διαιτησίας. Δέχτηκαν επίθεση χωρίς λόγο για ένα σφύριγμά τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καν. Είναι κάτι που θα διερευνηθεί. Το φύλλο αγώνος θα διαβιβαστεί στην πειθαρχική επιτροπή.

 

Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση. Δεν θα κάνουμε διαφήμιση σε αυτούς που έκαναν την επίθεση. Είναι ένα γεγονός που με θλίβει γιατί στα χρόνια που είμαι εγώ πρόεδρος δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Πιστεύω ότι η οργανωτική επιτροπή θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

 

Απ' ότι έμαθα έφαγαν αρκετό ξύλο. Τώρα είναι καλά στην υγεία τους. Μίλησα με τον διαιτητή του αγώνα και τον ενθάρρυνα γιατί είναι ένας από τους πιο αξιόλογους νεαρούς διαιτητές και τον προέτρεψα να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του» ήταν τα λόγια του κ. Τσιχριτζή.

X