ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγώνας... ζωής την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Αγώνας... ζωής την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Ο Απόλλων Πόντου αντιμετωπίζει την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου για την ενίσχυση του φιλάθλου, Φώτη Φολτόπουλου

Ένα φιλικό παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα θα δώσουν την Τετάρτη 23 Μαΐου οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου.

 

Στις 17.30 στο γήπεδο της Καλαμαριάς  θα αντιπμετωπίσουν την ομάδα βετεράνων του συλλόγου σε ένα παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιείται για τη στήριξη του φιλάθλου της ομάδας, Φώτη Φολτόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

H ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 23 Μαΐου, ώρα 17:30, θα γίνει φιλικός αγώνας στο γήπεδο της ομάδας μας, στην Καλαμαριά, ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γενιές του Απόλλωνα, προκειμένου να ενισχυθεί ένας άνθρωπος της μεγάλης και ζεστής οικογένειας του συλλόγου μας. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα θα αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους.

 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, ως σωματείο,  για μία ακόμα φορά δείχνει την ευαισθησία του όσον αφορά τον συνάνθρωπο κι αυτή τη φορά σκοπός είναι να ενισχυθεί οικονομικά και ηθικά ένας γνήσιος και γνωστός Απολλωνιστής, που  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για τον αγαπητό σε όλους Φώτη Φολτόπουλο και η οικογένεια του Απόλλωνα αισθάνεται το χρέος να σταθεί δίπλα του, όπως έχει κάνει κι εκείνος για την ομάδα μας, την ομάδα της καρδιάς του. Ήρθε η ώρα να του σταθούμε κι εμείς για την καλύτερη δυνατή  περίθαλψη εν μέσω της ασθένειάς του.

 

Την Τετάρτη 23 Μαΐου κάθε Απολλωνιστής και κάθε Καλαμαριώτης έχει την ευκαιρία να σταθεί δίπλα στον φίλο Φώτη και να παρακολουθήσει έναν ιδιαίτερο φιλικό αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 3,5 και 10 ευρώ και ολόκληρος ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα είναι εκεί».

 

X