ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγνοήστε τους… Προσπεράστε τους…

Αγνοήστε τους… Προσπεράστε τους…

Ο Άρις Νικολάκης αρθρογραφεί και τονίζει ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά του απέναντι σ' αυτούς που τον πολεμάνε

Το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Να το αναφέρουμε άλλη μία. Στην Τούμπα όλοι, μα όλοι πρέπει να επιμένουν – κι έτσι ορθά πράττουν - να θεωρούν κάθε αγώνα της ομάδας τους Τελικό, για το Πρωτάθλημα. Έτσι θεωρούν και τον κυριακάτικο αγώνα με τη Λάρισα, στην Τούμπα. Δίχως να προσθέτουν ή να αφαιρούν ακόμη και σημείο στίξης από την επιμονή τους σε αυτήν την θεωρία. Κι είναι μία σώφρονα θεωρία. Η  δε, υλοποίηση της είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την στέψη του Πρωταθλητή.

 

Όσο για τον… κουρνιαχτό ο οποίος σηκώθηκε (κι) από τον αγώνα με τη Λαμία; Είναι ένας ακόμη… κρίκος μίας αλυσίδας σαφούς προσπάθειας αποπροσανατολισμού του ΠΑΟΚ κι ως διοίκησης κι ως ομάδας κι ως κόσμου.  Στην ΠΑΕ δεν το λένε επίσημα αλλά θεωρούν – λέμε εμείς – πως είναι μία ακόμη κλασσική περίπτωση του «κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες» κατά τη σοφή λαϊκή ρήση. Ως εκ τούτου και στην ΠΑΕ ορθά πράττουν.

 

Εξάλλου η έκθεση – καθρέφτης του αγώνα από τον παρατηρητή διαιτησίας είναι η καλύτερη αντίδραση στην δράση όσων παρουσιάζουν ελλιπή – επειδή έτσι τους συμφέρει - εικόνα του αγώνα στη Λαμία. Ταΐζουν με κουτόχορτο την κοινή γνώμη. Λαθεύουν. Πέρασαν οι εποχές κατά τις οποίες το κουτόχορτο είχε πέραση. Τζάμπα κόπο κάνουν υπηρετώντας τη νοοτροπία λάσπωσε, λάσπωσε… Που θα πάει; Ένα σημάδι λάσπης θα μείνει. Δε μένει πια. Η λάσπη δεν φθάνει τόσο ψηλά. Ακόμη κι όταν την πετούν… μάστορες της…

 

Ο παρατηρητής διαιτησίας είναι κάθετος. Θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ στη Λαμία αδικήθηκα κατάφωρα με την αποβολή του Κάνιας και τη μη αποβολή του Μπαράλες. Όπως κι ευνοήθηκε με τον μη καταλογισμό πέναλτι στο χέρι Βιεϊρίνια. Αυτή είναι η πάσα αλήθεια. Την εξέφρασε μάλιστα, πρώτος κι ευθαρσώς με λεβεντιά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι άλλοι εκφράζουν θρασύτατα τη μισή (παλιά τους τέχνη κόσκινο)  με τις εκ του πονηρού αναφορές τους μόνον στο πέναλτι!

 

Προσπεράστε τους… Αγνοήστε τους…

 

Στον Τελικό με τη Λάρισα, την Κυριακή στην Τούμπα ο νους όλων, μα όλων στον ΠΑΟΚ!

 

ΥΓ 1: Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Έπεσαν οι μάσκες! Έδωσε η (συγ)Κυβέρνηση θάρρος στον χωριάτη (πΓΔΜ). Κι αυτός θέλει, να ανέβει στο κρεβάτι. Διαφωνείτε;

 

ΥΓ 2: Τα λέμε καιρό τώρα. Μάλλιασε το χέρι μας να γράφουμε για την κατάπτυστη κι αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών. Είναι ωρολογιακή βόμβα για το έθνος και τον τόπο μας!

 

ΥΓ 3: Και μετά όσα λένε για «μακεδονική» μειονότητα στην πΓΔΜ οι υποστηρικτές της συμφωνίας των Πρεσπών απορούν επειδή στην Ελλάδα ξεσηκώνονται οι μαθητές στα σχολεία τους. Δεν τα χωρούν τα μυαλά τους!

 

X