ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αγκαλιά με Τόνσο

Αγκαλιά με Τόνσο

Ο Αργεντινός θεωρείται παίκτης του Αρη καθώς πληρώθηκε η ρήτρα αποδέσμευσης στον Αστέρα

 

Παίκτης του Αρη θεωρείται ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός επιτελικός αφήνει, εκτός απροόπτου, τον Αστέρα Τρίπολης, για να ενταχθεί -εκ νέου – υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως, χθες, διευθετήθηκε το θέμα με τη ρήτρα.

 

Ετσι, γίνεται πράξη η επιθυμία του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος ζητούσε μετ’ επιτάσεως την απόκτηση του Αργεντινού μέσου, θεωρώντας ότι είναι ο παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, λοιπόν, συντελέστηκε και το καθοριστικό βήμα για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, καθώς πληρώθηκε η ρήτρα αποδέσμευσης (περίπου 75.000 ευρώ) στην πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, οπότε τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει την ένταξη του παίκτη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

 

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη έπαιξε και η δεδομένη επιθυμία του Τόνσο να αλλάξει φανέλα και να έρθει στο «Κλ. Βικελίδης», θεωρώντας ότι αποτελεί καλύτερη επιλογή για τη συνέχιση της καριέρας του.

 

Πλέον, αναμένεται να καθοριστεί και η μέρα άφιξής του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, σε κίνηση που κερδίζει και την ουσία και τις εντυπώσεις, δεδομένου ότι ο Αργεντινός αποτελεί δυνατό όνομα στη Super League και έχει τραβήξει –κατά καιρούς – τα βλέμματα διαφόρων ομάδων.\

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/1)

 

X