ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αγκαλιά» με την ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ

«Αγκαλιά» με την ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ

Η κρατική τηλεόραση πλησιάζει στην εξαγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των νταμπλούχων Ελλάδας

Πολύ κοντά στο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη είναι ο ΠΑΟΚ που ετοιομάζεται να «μετακομίσει» από την NOVA στην ΕΡΤ.

 

Η κρατική τηλεόραση έχει καταθέσει πρόταση ύψους, 7.500.000 ευρώ το χρόνο, για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου. Μάλιστα η πρόταση είναι για κλειστό τριετές συμβόλαιο διάρκειας.

 

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ ως όφειλε βάσει συμβολαίου ώστε το συνδρομητικό κανάλι να έχει το δικαίωμα της τελικής πρότασης.

 

Σε αυτό προβλέπεται ότι εφόσον η NOVA «ματσάρει» την προσφορά οποιουδήποτε σταθμού, καταθέτοντας ισόποση προσφορά, αυτομάτως κρατά τον ΠΑΟΚ στις τάξεις της.

 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η NOVA δεν έχει καταθέσει προσφορά στους «ασπρόμαυρους» ενώ η προθεσμία που έχει για να το πράξει εκπνέει σήμερα Τετάρτη (3/7) το βράδυ.

 

Εφόσον το συνδρομητικό κανάλι δεν κάνει κάποια κίνηση τις επόμενες ώρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει από αύριο Πέμπτη (4/7) το δικαίωμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση.

 

Εφόσον ο ΠΑΟΚ υπογράψει με την ΕΡΤ, τότε το κρατικό κανάλι θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την τηλεοπτική μετάδοση των επόμενων φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα δώσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας επί ολλανδικού εδάφους.

X