ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτό είναι το plan B για τη Δόξα Δράμας

Αυτό είναι το plan B για τη Δόξα Δράμας

Νέοι παίκτες, διατήρηση 6-7 παικτών από το περσινό ρόστερ με τον Γιάννη Μπύρο να μην είναι το... πρώτο βιολί

Πριν από το τέλος του περσινού Πρωταθλήματος ο Γιάννης Μπύρος είχε δηλώσει ανοικτά ότι επιθυμία του είναι να απεμπλακεί από την ΠΑΕ.

 

Ωστόσο, η ανακοίνωση των προθέσεων του μεγαλομετόχου για αποχώρηση του δεν γέννησε βιώσιμη διάδοχη λύση.

 

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα καμία από τις προτάσεις, οι οποίες έφτασαν στα χέρια του μεγαλομετόχου για τη διάδοχη κατάσταση στη Δόξα Δράμας, δεν τον έπεισε ότι μπορεί να εγγυηθεί για την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Metrosport», μπαίνει σε διαδικασία ενεργοποίησης το plan B, το οποίο μάλιστα δεν θα έχει ως πρώτο «βιολί» τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

 

Σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει τη διάθεση να ξοδέψει αλόγιστα χρήματα, λέγεται ότι θα δημιουργηθεί ομάδα βασισμένη σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από 6-7 παίκτες του περσινού κορμού.

 

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα γίνει κάλεσμα σε παράγοντες για να συνεισφέρουν κι αυτοί από την πλευρά τους στην επόμενη μέρα της Δόξας. Στόχος είναι η αξιοποίηση και συνάμα το «πάντρεμα» της ικανότητας με το ταλέντο σε συνδυασμό με το οργανωτικό πλάνο. Οπως και να έχει, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες.

 

X