ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτοί που μας απέκλεισαν, βρίσκουν λύσεις από παντού

Αυτοί που μας απέκλεισαν, βρίσκουν λύσεις από παντού

Η έννοια της ομάδας και ο επιθετικός πλουραλισμός του Βελγίου και της Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας...

Οι δύο ομάδες, που έφραξαν τον δρόμο για την εθνική μας ομάδα, προκειμένου να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, είναι το Βέλγιο και η Κροατία.

 

Αμφότερες βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Οι Βέλγοι κατετάγησαν πρώτοι στον όμιλο μας για τα προκριματικά, με την εθνική Ελλάδας να παίρνει τη δεύτερη θέση και να παίζει μπαράζ με την Κροατία, η οποία μας απέκλεισε.

 

Πάντως, ένα αξιοσημείωτο στοιχείο, το οποίο προκύπτει, είναι ότι πρόκειται για δύο από τις ομάδες με τον μεγαλύτερο επιθετικό πλουραλισμό.

 

Οι Βέλγοι έχουν εννιά διαφορετικούς σκόρερ στα γήπεδα της Ρωσίας, δίχως να υπολογίσουμε το αυτογκόλ του Φερναντίνιο στον αγώνα με τη Βραζιλία!

 

Βρήκαν δίχτυα οι Μέρτενς, Λουκάκου (4), Αζάρ (2), Μπατσουαγί, Γιανουζάι, Φερτόνχεν, Φελαϊνί, Τσαντλί, Φερναντίνιο (αυτογκόλ) και Ντε Μπρόινε.

 

Είναι η πρώτη ομάδα στη σχετική λίστα της διοργάνωσης.

 

Οι Κροάτες είναι η δεύτερη ομάδα, αφού οκτώ παίκτες της έχουν βρει δίχτυα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, χωρίς να προσθέσουμε ασφαλώς το αυτογκόλ του Ετέμπο στο ματς της πρεμιέρας με τη Νιγηρία.

 

Τα γκολ των Κροατών σημειώθηκαν από τους: Ετέμπο (αυτογκόλ), Μόντριτς (2), Ρέμπιτς, Ράκιτιτς, Μπαντέλι, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Κράμαριτς, Βίντα.

 

Η έννοια της ομάδας και ο επιθετικός πλουραλισμός...

X