ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτοί να σώσουν τον Ηρακλή

Αυτοί να σώσουν τον Ηρακλή

Ο Γιώργος Μπούζος για τις ευθύνες που έχουν όλοι για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Ηρακλής και τους παίκτες που μπορούν να σώσουν την παρτίδα

Αυτό ξεπερνάει την φαντασία! Ο Ηρακλής πάει με σπασμένα φρένα για τον υποβιβασμό στην Football League – αν βέβαια ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Αυτό σημαίνει ότι αν συνεχίσει στο ίδιο… βιολί- ισοπαλία (0-0) χθες με την Δόξα στο Καυταντζόγλειο- τότε θα βρεθεί στην παλιά Γ΄ εθνική. Είναι κάτι που δεν «χωνεύεται» γιατί ο Ηρακλής ξεκίνησε την χρονιά για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ λίγκα…

 

Η ομάδα βρίσκεται στην εντατική, βαριά άρρωστη. Πάνω της έχουν ασελγήσει πολλοί, ενώ οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η προσέγγιση καφενείου- συγγνώμη για την προσβολή στα καφενεία- την έχουν οδηγήσει σε κατήφορο χωρίς φρένο.

 

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να βρει τις αιτίες του κακού. Αρκεί να σταθεί στον έκτο (!!!) προπονητή που εμφανίστηκε στον πάγκο του Ηρακλή την φετινή περίοδο. Κι αν θυμηθούμε την αποχώρηση του Τάσου Κατσαμπή και το διαζύγιο με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη τότε η εικόνα συμπληρώνεται.

 

Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Τροίζι στο ντεμπούτο του δεν ευτύχησε να προσφέρει το νέκταρ της νίκης. Μα δεν φταίει αυτός. Που να ακουμπήσει; Και που να στηριχθούν οι παίκτες που έχουν χάσει την μπάλα… Κάθε λίγο και λιγάκι, ανοίγει η πόρτα των αποδυτηρίων και μπαίνει ένας νέος προπονητής. Πριν γνωρίσουν τον έναν, φεύγει και μπαίνει ο επόμενος. Σε μια τακτική απαράμιλλου ράβε ξήλωνε. Φύγε εσύ- έλα εσύ!

 

Όσο για την διοίκηση, ερασιτέχνες ολκής! Ο Τομ προφανώς και δεν φταίει γιατί καλείται να ασκεί διοίκηση από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Διαμορφώνει άποψη από ότι του λένε κι όχι από ότι βλέπει. Και το μπάτζετ του έχει στραγγίξει. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ακόμα κι ο Βασιλειάδης που μοίραζε αφειδώς υποσχέσεις ότι θα βάλει πλάτη, ακόμα δεν έχει φέρει την περιβόητη τροπολογία- ανάσα για τα χρέη (επιτέλους χθες ψηφίστηκε).

 

Και τώρα τι γίνεται; Επειδή ο κόσμος που αγωνιά δεν παίζει μπάλα, οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την παρτίδα είναι οι παίκτες. Αρκεί να παίξουν για τον εαυτό τους και τον Ηρακλή!

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (29/3)

X