ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτοί κερδίζουν, αυτούς εμπιστεύεται

Αυτοί κερδίζουν, αυτούς εμπιστεύεται

Δίχως πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παρατάξει τον Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ένα γνωστό… ποδοσφαιρικό ρητό και αυτό βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση του Ηρακλή για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

 

Η πειστική εμφάνιση απέναντι στον Αήττητο Σπάτων και η εύκολη νίκη με 3-0 στην Αθήνα, ικανοποίησε σημαντικά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Όπως επίσης και η αγωνιστική παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έβγαλαν μέρος της ποιότητας που διαθέτουν αλλά δεν είχαν δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια όπως επίσης  ποδοσφαιρικό εγωισμό και τσαμπουκά. Η δε απουσία του Σίλβα Κλέιτον δεν αλλάζει τα αγωνιστικά του πλάνα, μιας και ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι.

 

Οι επιλογές του κόουτς

 

Σύμφωνα με όσα «έδειξε» λοιπόν ο 42χρονος τεχνικός στις προπονήσεις ο Βοσνιάδης θα είναι και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας, οι Πασάς και Κουτρομάνος οι δύο ακραίοι μπακ και οι Κουκόλης και Στάμου το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμφότεροι είχαν καλή συνεργασία στα Σπάτα και το γεγονός ότι ο Ηρακλής διατήρησε ανέπαφη την εστία του το επιβεβαιώνει. Εμπιστοσύνη όμως φαίνεται ότι δείχνει και στο δίδυμο Μουμίν-Καλτσά που ήταν πολύ καλό, με τους Ντούνη και Χασομέρη και πάλι να έχουν προβάδισμα για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Τέλος ο Κώστας Μενδρινός είναι επικρατέστερος για τη θέση του επιτελικού μέσου έναντι του Τάι ενώ ο Περόνε και πάλι θα είναι η «αιχμή του δόρατος».

X