ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτή είναι η δήλωση Μπύρου για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Αυτή είναι η δήλωση Μπύρου για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Η γραπτή τοποθέτηση του μεγαλομετόχου για τις εξελίξεις στη Δόξα Δράμας και η επιβεβαίωση της Metrosport για τα όσα μετέφερε πρόσφατα

Αυτή είναι η δήλωση και τοποθέτηση του Γιάννη Μπύρου με αφορμή τα όσα έχουν γραφτεί. Ξεκαθαρίζει τη θέση του και υποστηρίζει:

 

«Όλοι γνωρίζουν την οριστική μου απόφαση για απεμπλοκή από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, για λόγους που έχουν αναλυθεί διεξοδικά σε προηγούμενες ανακοινώσεις και αφορούν προσωπικά, οικογενειακά και επιχειρηματικά ζητήματα.

 

Προσπαθώ, λοιπόν, να βρω ακόμη και τώρα κάποιους επενδυτές, οι οποίοι θα είναι οικονομικά εύρωστοι και θα μπορούν να κρατήσουν τη σημαία της ομάδας ψηλά στο ιστό της. Αυτός είναι ο λόγος που έχω βάλει κάποιους όρους και αναμένω υπομονετικά όλο αυτό το διάστημα. Επιδιώκω να βρεθεί κάποιος σωστός χρηματοδότης, ώστε να μην μπει ο σύλλογος σε περιπέτειες.

 

Σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούμε σε plan B, το οποίο θα τρέξει ομάδα Δραμινών, με την απαραίτητη προϋπόθεση να επιβεβαιωθούν τα συμφωνηθέντα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και με προοπτική τη βοήθεια και συνδρομή της πόλης. Μόνο τότε θα δοθεί και η δική μου ηθική συμπαράσταση.

 

Γνωρίζω ότι ο χρόνος πιέζει και γι’αυτό η όποια κινητοποίηση θα πρέπει να είναι άμεση. Σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν θα είναι δραματικές για την ομάδα. Κάτι που δεν θέλω και απεύχομαι».

X