ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτές είναι ομάδες που δεν έχουν αλλάξει ακόμη προπονητή

Αυτές είναι ομάδες που δεν έχουν αλλάξει ακόμη προπονητή

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε στη Football League και οι 11 από τους 16 συλλόγους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία προέβησαν σε αντικαταστάσεις

Είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον στα ελληνικά γήπεδα.

 

Από τις 16 ομάδες στη φετινή Football League μόλις πέντε δεν έχουν αλλάξει προπονητή με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου!

 

Οι τελευταίες ομάδες, οι οποίες πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν οι Κέρκυρα και Απόλλων Λάρισας.

 

Το εντυπωσιακό στην προκειμένη περίπτωση; Η Κέρκυρα απομάκρυνε τον Σπανό, ενώ είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, όντας σε θέση play off ανόδου, ενώ οι Θεσσαλοί από την άλλη έδιωξαν τον Μαρσέλο Τροΐζι, παρά το γεγονός ότι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας πορεία πολύ καλύτερη απ’ ότι θα υπολόγιζαν.

 

Ποιες είναι οι ομάδες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει προπονητή; Καταρχάς, ο Ν.Π.Σ. Βόλος με τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο. Οι Θεσσαλοί είναι άλλωστε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Πέρα από τον Ν.Π.Σ. Βόλος, δεν έχουν διαφοροποιήσει την κατάσταση στον πάγκο τους άλλες τέσσερις ομάδες.

 

Αρχικά ο Απόλλων Πόντου με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Βέβαια, είναι και ο άνθρωπος, ο οποίος παίρνει όλες τις αποφάσεις για την ομάδα.

 

Επίσης, στο μικρό γκρουπ αυτών των ομάδων είναι η Δόξα Δράμας, με τον Στάικο Βεργέτη να παραμένει στο πόστο του μετά από 15 παιχνίδια.

 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Παναχαϊκής για τρίτη μάλιστα συνεχόμενη περίοδο.

 

Τέλος, ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη από το καλοκαίρι. Εξακολουθεί να καθοδηγεί τους Κρητικούς.

X