ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για Μαρινάκη» (audio)

«Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για Μαρινάκη» (audio)

Ο Μπάμπης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5 για την παραβίαση της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από πλευράς Μαρινάκη.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης και σχολίασε τις πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός προτίθεται να προχωρήσει σε κατάθεση μηνύσεων για την απαγόρευση εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας.

 

Όπως τόνισε ο κ. Αποστολίδης, η κίνηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της απόφασης απαγόρευσης ενασχόλησής του ποδόσφαιρο, πρέπει να υπάρξει καταγγελία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και, παράλληλα, να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Πρέπει να κλαίμε με τα χάλια, στα οποία έχει καταντήσει μια πράγματι ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Να καταθέσει μηνύσεις για ποιον λόγο; Η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο συμπεριλαμβάνει και την είσοδο στα αποδυτήρια. Εφόσον αποδεικνύεται ότι ο κ. Μαρινάκης ασχολείται με τον ποδόσφαιρο πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας και, παράλληλα, ο ΠΑΟΚ να αντεπιτεθεί νομικά και να κάνει καταγγελία στον αθλητικό δικαστή πως ο Μαρινάκης παραβίασε την απαγόρευση».

 

Ακούστε όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5:

 

X