ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αυτά πρέπει να βελτιώσουν ΠΑΟΚ και Άρης»

«Αυτά πρέπει να βελτιώσουν ΠΑΟΚ και Άρης»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ και του Άρη.

 

«Το ρόστερ που διαθέτει ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια τουλάχιστον που είναι στα μέτρα του. Στο δεύτερο γύρο θα βγάλει και τις καλές εμφανίσεις. Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο αποτέλεσμα, που αυτό τον καίει και όχι στην εμφάνιση. Μέχρι στιγμής το δείχνουν και τα αποτελέσματα.

 

Ο ΠΑΟΚ πιστεύει με τις μικρομεσαίες ομάδες ότι εύκολα δύσκολα θα κερδίσει. Και γι΄ αυτό δεν βλέπουμε να έχει σταθερή απόδοση σ΄ αυτές τις αναμετρήσεις. Αυτό θα πρέπει να το βελτιώσει για να καταφέρει στο τέλος να πετύχει και τον στόχο του».

 

Για την πορεία του Άρη και τον ερχομό του Σάββα Παντελίδη:

«Ο Άρης επείγει να πάρει αποτέλεσμα για να καθιερωθεί εκεί που θέλει και να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης. Πρέπει όμως να είναι πιο αποτελεσματικός στις φάσεις, ώστε να μπορεί να παίρνει τα παιχνίδια. Πρέπει να πάρει το διπλό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ώστε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Είναι κομβικό το ματς και πρέπει να δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός και ότι επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια για να καθιερωθεί. Πέρα από την αποτελεσματικότητα, είναι και η συγκυρία. Με τον ΠΑΟΚ αν θυμάστε αν έμπαινε το πέναλτι θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να συγκεντρώνεται και στον ανασταλτικό τομέα. Ο κ. Παντελίδης θα κρατήσει αυτό το στυλ στον Άρη, ένα γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο όπως είχε η ομάδα στην αρχή με τον Ερέρα».

X