ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φερέιρα: «Τι πρέπει να προσέξουμε κόντρα στην Σλόβαν»

Φερέιρα: «Τι πρέπει να προσέξουμε κόντρα στην Σλόβαν»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και στα στημένα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και προετοιμάζει την ομάδα για την πρώτη – εκτός έδρας- αναμέτρηση με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, γνωρίζοντας πως το συγκεκριμένο ματς, έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

 

Η Σλόβαν κέρδισε και το Σάββατο, συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί της στο Πρωτάθλημα Σλοβακίας και αν μη τι άλλο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Φερέιρα, πριν από την έναρξη της χθεσινής πρωϊνής προπόνησης που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ζήτησε από τους παίκτες να παραμείνουν προσηλωμένοι, να μην υποτιμήσουν τον επόμενο αντίπαλό τους μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν εναντίον του Αγιαξ και να βελτιώσουν τις αδυναμίες.

 

Εμφαση δίνεται από την τεχνική ηγεσία στον περιορισμό των λαθών, κυρίως στις στημένες φάσεις, στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδρούν οι παίκτες όταν εκδηλώνει επιθέσεις η αντίπαλη ομάδα, στον τρόπο με τον οποίο μαρκάρουν τους αντιπάλους τους μέσα στην περιοχή. Είτε όταν αμύνονται, είτε όταν επιτίθενται και προσπαθούν να πάρουν σωστές θέσεις μετά από εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ. Το σημαντικό είναι να μην δοθεί εύκολα η δυνατότητα στους διαιτητές, να σφυρίξουν παραβάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ειδικά με την χρήση του VAR όπου θα δοθεί έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, είναι σημαντικό οι παίκτες να προσέχουν σε ποιες θέσεις έχουν τα χέρια τους, πως μαρκάρουν και πάει λέγοντας.

 

Οι οδηγίες του Φερέιρα θα συνεχιστούν και στη σημερινή πρωινή προπόνηση με τους παίκτες (παρά την δικαιολογημένη τσαντίλα που νιώθουν για τον αποκλεισμό τους από το Champions League) να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

 

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός, να παίξει πειθαρχημένα και να περιορίσει τα λάθη που θα δώσουν την δυνατότητα στους παίκτες της Σλόβαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Δικεφάλου.

 

X