ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αυτά ισχύουν για Λουκίνα και Βεργώνη» (audio)

«Αυτά ισχύουν για Λουκίνα και Βεργώνη» (audio)

Τι υποστηρίζει η πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών, διά στόματος Πάρη Ατλαμάζογλου, σχετικά με τις οφειλές στο πρόσωπό τους.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νομικός Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποθέσεις των οφειλών του Ηρακλή προς τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λουκίνα και του Απόλλωνα Πόντου στον Αλέξανδρο Βεργώνη.

 

Αναλυτικά όσα είπε

 

Για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που επιδικάζει 82 χιλιάδες ευρώ στον Λουκίνα: «Η απόφαση του Περνίς ήταν νομικά εσφαλμένη. Ήταν δίκαιο και πρέπον να διορθωθεί. Η απόφαση για τον Λουκίνα βάζει τα πράγματα στον σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά τους παίκες που επιδιώκουν να εισπράξουν τα λεφτά τους από τη νέα διοίκηση του Ηρακλή».

 

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ Ηρακλής μετά την απόφαση: «Όχι ακόμη, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει. Έχουν δέκα μέρες προθεσμία για την πρώτη δόση».

 

Για την αίτηση Βεργώνη για κατάπτωση της εγγυητικής του Απόλλωνα Πόντου: «Το συγκεκριμένο ποσό είναι σε εκκρεμότητα εδώ έναν χρόνο, μπορεί και παραπάνω. Έκανε τεράστια υπομονή ο παίκτης, έφτασε σε σημείο να παρακαλά και δεν βρίσκει ανταπόκριση. Πρέπει να διασφαλίσει τα δικαιώματά του. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και λέω δυστυχώς διότι δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κανέναν. Πρέπει να ζήσεις, όμως, και να διασφαλίσεις τα δικαιώματά σου».

 

Ακούστε όσα είπε ο Πάρης Ατλαμάζογλου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X