ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αφαίρεση τριών βαθμών στη Δόξα για την γκάφα με τον Αρη

Αφαίρεση τριών βαθμών στη Δόξα για την γκάφα με τον Αρη

Ποινή τριών βαθμών, μηδενισμό στο ματς κόντρα στους «κίτρινους» αλλά και χρηματικό πρόστιμο για την Δόξα Δράμας

Το απίθανο λάθος των «μαυραετών» που χρησιμοποίησαν έξι ξένους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι της Πρωταπριλιάς κόντρα στον Αρη, θα κοστίσει τρεις βαθμούς στην ομάδα, χώρις πάντως να αλλάζει η θέση της στην τελική βαθμολογία. Ακόμα, οι Δραμινοί χάνουν το παιχνίδι με 0-3 στα χαρτιά και καλούνται να πληρώσουν χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 3.200 ευρώ.


Αναλυτικά ότι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ, κατ' αντιμωλία απασών των ΠΑΕ τις ένδικες καταγγελίες. ΔΕΧΕΤΑΙ τις ένδικες καταγγελίες τυπικά και κατ' ουσίαν. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ τρία - μηδέν (3 - 0) απο την ομάδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, β) χρηματική ποινή 3.200€ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή των κατατιθεμένων για τις ως άνω ένδικες καταγγελίες χρηματικών παραβόλων στις καταγγέλλουσες (και όχι των τυχόν τελών λειτουργίας της Επιτροπής).(κατεγγελίες των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ & ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ λόγω αντικανονικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)»

X