ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΕΚ: Υπέρ της χρήσης του βίντεο της Τούμπας και της κλήσης Κομίνη

ΑΕΚ: Υπέρ της χρήσης του βίντεο της Τούμπας και της κλήσης Κομίνη

Η Ενωση ζητά να ληφθεί υπόψιν όλο το οπτικό υλικό από την Τούμπα αλλά και να κληθεί ο Θεσπρωτός ρέφερι για κατάθεση

«Ναι» στο να ληφθεί υπόψιν το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας και να κληθεί για κατάθεση ο Γιώργος Κομίνης από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Στο 50 σελίδων υπόμνημα που κατέθεσε η Ενωση, είναι θετική στο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, με την βεβαιότητα ότι η ίδια δεν έχει να κρύψει ή να φοβηθεί τίποτα.

 

Κι αυτό γιατί στην ΑΕΚ θεωρούν ότι αυτό καταρρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, απαντάει σε όσα ισχυρίζεται και με βάση βίντεο, αλλά και με βάση όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων και τονίζει ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να γίνει χρήση του.

 

Επίσης ζητά να κληθεί και ο Θεσπρωτός διαιτητής να καταθέσει και να διευκρινίσει ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

 

Η Ένωση επικαλείται ότι ο αποκλειστικός λόγος διακοπής του ντέρμπι ήταν «η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς του Μίχελ, και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ».

 

Επίσης, σημειώνει ότι «δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου».

X