ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ο ΚΟΝΕ για το γκολ και το αν θα έβγαινε η ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ο ΚΟΝΕ για το γκολ και το αν θα έβγαινε η ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες της ΑΕΚ επικαλέστηκαν τρομοκρατία και γι΄ αυτό το λόγο δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης σημείωσε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αναφέροντας πως «…στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι».

 

Αυτό θα επικαλεστεί η ΑΕΚ στην εκδίκαση αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτό το επιχείρημα «μπάζει» από παντού. Εκτός από τις μαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις οποίες οι παίκτες της ΑΕΚ ρωτούσαν τον Κομίνη πόσο είναι το σκορ όταν τους ενημέρωσε πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι, θα πρέπει να θυμίσουμε και τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που έκανε στην «Αθλητική Κυριακή» ο Παναγιώτης Κονέ μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας και πριν οριστικοποιηθεί η διακοπή.

 

Διαβάστε προσεκτικά: «Μετά από μιάμιση ώρα ο κ. Κομίνης μας είπε να βγούμε έξω να παίξουμε μπάλα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πώς να βγούμε μετά από τόση ώρα για να παίξουμε 5’; Μας είπε μάλιστα πως θα αποφασίσει έξω τι θα γίνει με το γκολ. Ποιος ο λόγος να το πει έξω και όχι μέσα στα αποδυτήρια; Πώς γίνεται να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να ξέρουμε από πριν το σκορ; Περίεργα πράγματα».

 

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως αυτό που έκανε τους παίκτες της ΑΕΚ και κατ’ επέκταση την ομάδα να μην βγει στον αγωνιστικό χώρο -όπου ήδη έκαναν προθέρμανση οι ασπρόμαυροι- ήταν ότι δεν τους είχε ξεκαθαρίσει ο Κομίνης ποιο είναι το σκορ του αγώνα. Και όταν ενημέρωσε τους δυο αρχηγούς ότι μέτρησε το γκολ του Βαρέλα, θυμήθηκαν να τρομοκρατηθούν.

 

Στη συνέχεια των παραπάνω, υπάρχει και σχετικό σχόλιο από τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ : «Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ πότε τρομοκρατήθηκαν; Ήταν ήρεμοι με το 0-0 αλλά τρόμαξαν στην πιθανότητα να μετρήσει το γκολ; Ήταν ελεγχόμενη τρομοκράτηση; Η ιστορία με τα φύλλα αγώνα πολιτικής πρέπει να τελειώσει. Γιατί η ΑΕΚ πίεζε τον διαιτητή να ανακοινώσει την απόφαση του στα αποδυτήρια; Για να αποφασίσουν αν ήταν τρομοκρατημένοι ή όχι;»

 

Δείτε το βίντεο στο 3.54 

X