ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αχόρταγοι για τίτλους και για  Champions League

Αχόρταγοι για τίτλους και για  Champions League

Ο Γιώργος Καστάνης αρθρογραφεί για την απόλυτη επιβεβαίωση της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα

 

Η απόλυτη επιβεβαίωση της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα ήρθε προχθές το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πιο εμφατική εμφάνιση του στην Αθήνα, υποχρεώνοντας ακόμη και τον πολυλογά Νίκο Αλέφαντο να παραδεχθεί πως δεν είχε δει τέτοιο ΠΑΟΚ από την δεκαετία του ' 70, από την ομάδα της ''χρυσής'' εποχής.

 

Εδώ που τα λέμε, όταν βλέπεις τον Πρίγιοβιτς να χάνει το πέναλτι σε καθοριστικό σημείο και την ομάδα να δείχνει αντανακλαστικά, τους παίκτες να μην επηρεάζονται παρά τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, διαπιστώνεις πως οι πρωταγωνιστές είχαν την θέληση, την πίστη για να πετύχουν. Κυρίως όμως, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν μία ξεχωριστή ικανότητα να κυριαρχήσουν επί ενός αντιπάλου, οι παίκτες του οποίου έδειχναν να πελαγοδρομούν μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο.

 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την εξαιρετική καθοδήγηση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έδειξαν πως είναι αχόρταγοι για τίτλους. Δεν πτοήθηκαν από όσα βίωσαν με την απώλεια του Πρωταθλήματος, φιλτράρισαν τα έντονα συναισθήματα που τους διακατείχαν και έβγαλαν μέσα στο γήπεδο μία εικόνα ομάδας, με την οποία παραμιλά όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

 

Αυτή η ομάδα, όπως είναι δομημένη, με τον Λουτσέσκου να συμμετέχει ενεργά από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και με προσθήκες ποιοτικών παικτών (δεν χρειάζονται κατά την άποψή μου περισσότεροι από τρείς) είναι ικανή να διεκδικήσει την συμμετοχή της στους ομίλους του champions league για πρώτη φορά στην ιστορία της και να κατακτήσει το Πρωτάθλημα κόντρα σε όλους.

X