ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενίσχυση με 3-4 ποιοτικούς παίκτες σε άμεση προτεραιότητα

Ενίσχυση με 3-4 ποιοτικούς παίκτες σε άμεση προτεραιότητα

Πολύωρες συζητήσεις Σαββίδη – Λουτσέσκου- Μίχελ για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου

 

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και χθες από νωρίς το μεσημέρι είχε πολύωρες συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει, για τον ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πόσοι παίκτες πρέπει να έρθουν, ποιοι από τους δανεικούς θα επιστρέψουν, ποιοι πρόκειται να αποχωρήσουν από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

 

Ο Λουτσέσκου κατά την διάρκεια των δηλώσεων του (μπορείτε να τις διαβάσετε αναλυτικά στις σελίδες 6 και 7) προανήγγειλε την επιστροφή του Γιαννούλη ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ατρόμητο ως δανεικός, υποστήριξε πως υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στο ρόστερ ο Ουάρντα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης ενός τερματοφύλακα και της προσθήκες ενός άλλου, χωρίς όμως να κατονομάσει ποιος από τους υπάρχοντες που βρίσκονται στο ρόστερ, θα δει την πόρτα της εξόδου. Μίλησε όμως για την προσθήκη 3-4 ποιοτικών παικτών, οι οποίοι εφόσον έρθουν θα βελτιώσουν αισθητά το επίπεδο της ομάδας.

 

Στις πολύωρες χθεσινές συσκέψεις των Σαββίδη – Λουτσέσκου - Μίχελ συζητήθηκαν διεξοδικά όλα αυτά τα θέματα που προαναφέραμε. Βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την προσθήκη ενός γκολκίπερ, για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για την απόκτηση ενός επιθετικογενή χάφ καθώς και ενός επιθετικού, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να παίξει και στα άκρα. Οι συσκέψεις των τριών ανδρών αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, καθώς ο Σαββίδης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να καθορίσει, με τους συνεργάτες του, τις τελικές κινήσεις που θα γίνουν.

 

«Εχω συμβόλαιο για ένα χρόνο»

Ο Λουτσέσκου όταν ρωτήθηκε χθες για την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του, η οποία είχε συζητηθεί αναλυτικά, αρκέστηκε να αναφέρει: «Εχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ, δεν έχω συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο για κάτι άλλο».

X