ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι 24 μέρες του Αρη για την  άνοδο

Οι 24 μέρες του Αρη για την  άνοδο

Πέντε σημαντικά εμπόδια, που θα κρίνουν τον στόχο, έχει να ξεπεράσει ο Αρης μέχρι τις αρχές Απριλίου

 

Το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» είναι μια από τις πολλές αποδείξεις ότι στο ποδόσφαιρο για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ο Αρης ήρθε ισόπαλος μετά από 90λεπτά κυριαρχίας, 17 τελικές, ένα δοκάρι και τρία ακυρωθέντα γκολ. Τα αποτέλεσμα και οι πράξεις είναι αυτά που μετράνε. Αυτό ισχύει και σε ότι αφορά την υπόθεση άνοδος για τους κιτρινόμαυρους.

 

Στη θεωρία ωστόσο οι επόμενες 24 ημέρες ή οι πέντε αγωνιστικές ημέρες, αν προτιμάτε καλύτερα, είναι καθοριστικές και ο Αρης έχει την ευκαιρία να τελειώνει τη χρονιά από τις αρχές Απριλίου. Το πρόγραμμα που ακολουθεί, αρχής γενομένης από αύριο με τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με δύο εντός και τρεις εκτός αναμετρήσεις και μάλιστα με ομάδες της πρώτης ταχύτητας του Πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι αν οι κιτρινόμαυροι φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, βγάλουν σοβαρότητα στο παιχνίδι τους και επιβεβαιώσουν στην πράξη ότι είναι το φαβορί για την άνοδο, τότε δεν θα απέχει πολύ το σενάριο να εξασφαλίσει την άνοδο από τον Απρίλιο. Κομβικά είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναχαϊκή, Κισσαμικό και ΟΦΗ (σ.σ. 3 Απριλίου, ματς που κλείνει τον κύκλο τον κομβικών αγώνων).

 

Η πίεση, μετά τις δύο ισοπαλίες, και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ΟΦΗ έχει πλησιάσει τόσο κοντά στην πρώτη θέση για πρώτη φορά. Αλλά στον Αρη δηλώνουν αποφασισμένοι να τελειώνουν το συντομότερο με την ιστορία της ανόδου, αντιλαμβανόμενοι ότι ο επόμενος μήνας είναι ο μήνας της κρίσης. Κάτι που επεσήμανε και ο εκ των αρχηγών της ομάδας στις δηλώσεις του, την περασμένη Παρασκευή, Μπάμπης Παυλίδης. 

 

 

X