ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

10/8/2012: Η μέρα που άλλαξε ο ρους της ιστορίας του ΠΑΟΚ

10/8/2012: Η μέρα που άλλαξε ο ρους της ιστορίας του ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα (10/8) ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τις τύχες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, βάζοντάς τον σε μια νέα εποχή

Η 10η του Αυγούστου του 2012 είναι η σημαντικότερη στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Ηταν η μέρα που η ασπρόμαυρη ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

 

Μετά από διαπραγματεύσεις πολλών ημερών ο επιχειρηματίας καταθέτει το ποσό των 9.951.000 εκατομμυρίων ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 51% των μετοχών.

 

Τα χρήματα εμφανίστηκαν το ίδιο βράδυ στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης έγινε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πώληση των μετοχών στον Ιβάν Σαβίδη ανέφερε τα εξης:

 

«Μετά από την πολύ εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Επενδυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Επενδυτή.

 

Ο κοινός στόχος των τριών πλευρών είναι σαφώς η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αλλάξει σελίδα και ο καθένας από την πλευρά του να συνδράμει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Από την μια πλευρά ο Επενδυτής θα προσφέρει τα οικονομικά μέσα και το επιχειρηματικό πλάνο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οικονομική εξυγίανση. Και από την άλλη, ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. με την ιστορία και το κύρος του θα στήριξη την προσπάθεια αυτή.

 

Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με την συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν».

X